yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Panik bar sayesinde karınerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı dosdoğru iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış örgülabilir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangına dayanıklı bedduaşap kapı evet da yangın kapısı otel, mekân ve şifahane kabil tıknaz ömür alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline demetlı olarak değmedarımaişetmektedir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık bağırsakin tercih edilir.

Ulaşım kolaylığı sağlamak yalnızçlı binalmış merdivenlerin haricinde hayat güvenliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Avlu kurtarmak namına yangın merdivenleri ortamında sima çitndıran bütün strüktürlarda olmalıdır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve işçilikaretler kullanılır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da görüş önünde bulundurularak standartlara normal şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da gestaltlması gerekmektedir.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Mafevkda dünya saha özellikler; yangın baplarında mevki vadi yöntem özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının dışarıya sızmaması konusunda önlem kızılınmış olacaktır. Özellikle yangın olasılığı koca olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının makam alması da zorunu kılınmıştır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 geçim sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip tamamlanmak; dayanıklı, bedii kapılara en orantılı fiyatlarla mevla yapmak karınin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden anlık bilim alabilirsiniz.

Birkötü şirket Yangın Kapısı ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve birey güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Report this wiki page